Треньорът на Левски Петър Хубчев не бе доволен от равенството във Варна, което дойде в заключителните секунди на двубоя. Той заяви, че отборът е нямал шанс. Специалистът сподели, че е видял на кого може да разчита в тима.

„Няма как да бъда доволен от резултата след начина, по който се разви мача. Няма как да бъдем доволни с гол в последната минута на двубоя“, заяви Хубчев.

„Видяхме много неща. Даже имах възможност да го коментираме с футболистите в съблекалнята, но те си остават за нас“, добави още той.

„За този мач ни липсваха седем или осем човека и не мога да кажа , че сме планували това. Но тези неща се случват във футбола. За това сме 25 човека в тима и когато има нужда тези, които получават по-малко шанс да покажат, че заслужават да са част от Левски. Видях, че мога да разчитам на някои, но и такива, които не заслужават да са част от отбора“, заяви Хубчев.

„ При изравнителния гол имаше концентрация, но за мен това е шанс. Стояхме добре при всички центриранията на Черно море преди това, а това се случи в добавеното време. Това е шанс“, добави още той.

„Би трябвало да попитате лекарският щаб за контузените играчи, аз не мога да ви кажа нищо", заявърши Хубчев.