Президентът на Локомотив Пловдив Христо Крушарски бе крайно разочарован от съдийството на мача с Левски. Срещата завърши 2:2, а пловдивчани имаха сериозни претенции към съдийството на Никола Попов.

"Моето мнение е, че без съдията щеше да играем по-добър мач. За пореден път съсипват българския футбол тези нещастници. Не знам вече как да ги нарека. Ще им дам по една мистрия, ако искат и колички ще им докарам и да почнат да мажат. Те само за това стават. И едната дузпа с Карагарен, и другата дузпа и въобще изобщо нямам думи".

"Тези гайдарджии и за народен ансамбъл не стават. Пълни неграмотници. ВАР? Това ако е система. Ще докарам две колички пясък, един чувал вар и няколко мистрии. Само това ще ги оправи. Бях решил да извадя отбора, но защо да страдат момчетата заради тия нещастници", заяви Крушарски.

"За 6 години направих футбол, а те за годините нищо не направиха. Бербатов прави? Какво правиш? Нямаш един ден стаж като ръководител. Вторият, дето го докара Вуцата, другият от ОМВ, седнал и да се прави на честен и почтен, Боже мой.

Сигурно е много гадно в БФС, щом всички се бутат там. Няма да изкарат 1 лев от джоба си да дадат на футбола. Днес ходих да гледам аматьорски мач в Говедарци и ги питам откъде вземате пари, казват ми от никъде, ние сами си даваме. Откъде бе? Аматьорска лига, съдийски такси, пътни, наказания.. тези хора се чудят окъде да вземат 5 лева и тия им ги вземат. Общинските отбори имат някой лев, но другите? Футболът се оправя отдолу, от селските отбори, от училищата. Този път ще ги поканя в моя екип и ви заявявам, че вече съм кандидат. Окончателно. От утре започвам да обикалям и да ги настроя хубаво как работи футболният съюз.

"Ние ще си вземем нашето. Тази година Локомотив пак ще е в челото, ще се бори за Купата и пак ще бъде в Лига Европа", добави още той.