Търсенето на постоянен треньор на Левски продължава, а Георги Иванов - Геша е един от вариантите. 

В сряда бившият флангови футболист на "сините" изгледа гостуването на Лудогорец редом до мажоритарния собственик Наско Сираков. Двамата съотборници на "Герена" в първата половина на 90-те години на миналия век напуснаха стадиона десетина минути преди края на мача. 

"Дали аз съм следващият треньор на Левски? В разговорите ми със Сираков не се е стигало до такова нещо", призна Иванов.

"Най-важното на този етап е отборът да оцелее финансово, защото доколкото разбрах, дните са много тежки, а сроковете за погасяване на дълговете – къси. Левски си има в момента хора, които се грижат за състоянието на футболистите и играта на отбора. Нека да имат поне малко спокойствие, защото прекалено много негативна енергия се изля върху футболисти и всички. Точно сега нямат нужда от допълнително напрежение."

"На този етап такова поражение от Лудогорец не е чак толкова неочаквано, въпреки че винаги може по-добре", допълни Иванов.

За последно Геша бе начело на втородивизионния Черноморец Балчик.

В следващите дни се очаква развитие по темата, тъй като е ясно, че Георги Тодоров е само временен вариант за наставник на "сините".


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.