Спечелилият приза за най-добър играч на срещата между Левски и Етър, завършила с победа на "сините" с 2:1 - Борислав Цонев, сподели задоволството си от успеха на неговия тим. 

Цонев изигра ключова роля за извоюването на трите точки, отбелязвайки победния гол от пряк свободен удар в 79-та минута. Той подчерта, че подобни успехи ще помогнат и на по-младите играчи да сдобият необходимото самочувствие. 

„Щастлив съм, това е първа победа от доста време на „Герена“, радвам се за целия клуб и за феновете като цяло“, започна той.

„Важна е победата. Момчетата са млади и имат нужда от победи за самочувствието. Ако продължим по този начин, то ще има още по-добри резултати. Малко опит не ни достига в дадени моменти. Важно е да се раздават и да се стараят“.

„По-трудно е да си опитния играч. По моето време на „Герена“ имах доста опитни примери, от които да се уча. Младите момчета имат страхотни качества и е въпрос на време да покажат най-доброто от себе си. Усеща се левскарския дух и това е най-важното“.

„Очаквам да победи срещу ЦСКА 1948. Надявам се да постигнем нов успех. Има какво да се желае от мен във физическо естество. Винаги съм готов да дам най-доброто от себе си за националния отбор, но сега съм напълно отдаден на Левски“, завърши Цонев.