Вратарят на Славия Георги Петков, който преди дни навърши 44 години, заяви в интервю за радио „Хоризонт“, че все още не мисли да спира с футбола, тъй като се радва на футболно дълголетие.

"Все още ми се играе футбол и не мисля да спирам да играя любимата ми игра. Здрав съм, във форма съм. Дори и сега ми липсват тренировките. Не мисля да спирам. Ако съм здрав и нямам сериозни контузии, ще продължа да помагам на Славия с каквото мога“, сподели стражът на „белите“.

38 снимки

„И аз съм бил млад играч и съм се отнасял с уважение към по-големите от мен. В Славия има много млади и талантливи момчета, които имат бъдеще. Не съжалявам за нищо в кариерата си. Радвам се на футболното си дълголетие. Семейството ми е здраво, аз съм здрав. Няма от какво да се оплача. Ще играя, докато мога и докато съм полезен“, допълни още Петков.

Той пожела успех на бившия си съотборник Георги Георгиев, който премина в състава на Левски.

„Пожелах успех на Георги Георгиев в Левски. Той е имал уговорка при предложение, което му харесва, да напусне Славия. В Левски не е лесно, но той е юноша на този клуб и ще се справи", каза още Георги Петков.