Звездата на Левски – Георги Миланов, даде интервю пред клубната телевизия на „сините“. Полузащитникът говори за лагера на тима, представянето на националния отбор, където той самият се завърна, както и за срещите с ПАОК, които предстоят от предварителните кръгове на Лигата на конференциите.

„Имахме малко време да отпочинем след тежкия лагер да отпочинем физически и психологически. Щастлив съм да видя съотборниците си и да тренираме преди тежкия сезон, който ни очаква", започна левичарят.

„Доволен съм, че съм съотборник с Попов. Хубаво е, когато такива футболисти се върнат в първенството. Той е с голяма кариера и опит. Имаме още един опитен човек в отбора така. С него и Ники в момента сме най-опитни. Трябва да направим добър екип. Беше ми странно да играя с други екипи, но за националния е чест и отговорност да играя. Дадох всичко, но не се получиха добри резултати. Сега се настройвам на вълна "Левски". Щастлив съм съм да съм в България на подготовка. Времето е хубаво и съм приятно изненадан. В тия 10 дни ще свършим една добра работа, не се съмнявам“, сподели играчът.

Антон Узунов
37 снимки

„Старши треньорът иска повече от нас, нормално. Винаги е трудно, когато си на върха да дадеш още 1 крачка. Ние сме професионалисти и добри момчета. В момента треньорът зели по-голяма конкуренция с попълненията. Няма да е лесно., но ще сме по-силни от миналата година“.

„Изключително тежък съперник е ПАОК. Радвам се, че играем срещу такъв отбор. Преди 2 години играх срещу тях с моя отбор в Унгария, победихме ги 2 пъти. Ще има страхотна атмосфера. Ще бъде невероятно. Надявам се всички да са здрави, ще е трудно, те са фаворитът. На привържениците пожелавам да са толкова силни, колкото бяха досега. Ако сме обединени, много трудно можем да бъдем победени“, завърши Миланов.