Станислав Генчев обясни колко важно е за Левски да спечели дербито с ЦСКА. Двубоят е на 19 октомври на "Васил Левски". 

„Със сигурност наблюдаваме какво се случва в ЦСКА. Селекцията, която правят, начинът на игра, който иска новият им треньор. Следя всички отбори в България, не само тях. Не може да се готвим само за мача с Ботев (Пловдив) или за следващите два мача, нашият план е изготвен изцяло до последната среща през зимата и знаем какво да търсим като развитие“, обясни Генчев в подкаста на клубната телевизия на Левски.

"Прекъсването идва в подходящ момент, защото има какво да работим, за да може за мача с ЦСКА да бъдем в оптимална форма“, добави наставникът на "сините".

„Това е първото дерби, в което аз ще бъда треньор. Дори ЦСКА да е много назад в класирането, за нашите фенове и футболисти е важно да излезем победители, а и за всички в клуба“, подчерта Генчев. 

„За нас е най-важно да излезем победители от този мач. Аз съм спокоен, защото имаме добър отбор и имаме качествени играчи“, продължи специалистът, родом от Дряново.

"Като треньор е много по-трудно. Най-добрата професия е футболист, най-трудната е треньор. На терена можеш да промениш много неща с действията си", каза още Генчев.

подкрепя българския спорт