Четирима футболисти на Левски - Ивелин Попов, Кристиан Димитров, Андриан Краев и Цунами, бяха гости на Начално училище "Васил Левски" в Пазарджик. Карето зарадва над 300 деца от училището. 

Инициативата е по идея на учениците и беше осъществена благодарение на директорката Катарина Спасова, една от учителките Веселина Алексиева и уредника на клубната експозиция на "сините" Петър Димитров. 

Играчите бяха посрещнати с питка със сол и мед. Освен това футболистите получиха като подаръци рози и рисунки. Малчуганите, които се бяха пременили с шапки и шалове, се снимаха за спомен с Попето и компания. 

Гост на събитието беше и кметът на Пазарджик Тодор Попов. Пред неговия поглед играчите на Левски изиграха няколко мача един след друг с учениците. Футболистите дадоха съвети на тези от тях, които искат да пробият с топка в крака. 

"И ние сме израстнали като тези деца. Имали сме своите пристрастия, както към футболисти, спортисти, така и към отбори", каза Ивелин Попов и даде съвет на децата да продължат да се интересуват от спорт. 

"Страхотна емоция. Получихме много положителен заряд", сподели Андриан Краев, който е бивш футболист на Хебър. 

"Радвам се, че футболистите и ръководството на Левски откликнаха. Това е важно за децата. Видяхте с каква любов ги посрещнаха. Каквото и да си говорим Левски е Отбора на народа. Горд съм, че те са тук. Радвам се, че ще стане незабравим спортен празник. Искаме да покажем, че Пазарджик обича спорта, обича футбола и това е важно за децата", заяви пред "Телемедия" кметът на града Тодор Попов.