Националният клуб на привържениците на Левски изпрати писмо до министъра на спорта Красен Кралев, новия министър на здравеопазването Костадин Ангелов, Националния оперативен щаб и БФС. Феновете на "сините" поискаха да бъдат отворени стадионите за предстоящите мачове от efbet Лига.
"До г-н Красен Кралев, г-н Костадин Ангелов , НОЩ и БФС!
НКП на Левски настояваме :
Да бъдат отворени стадионите за предстоящите мачове от първенството. Нека това стане чрез нужните ограничения и спазване на всички противоепидемични мерки.
Ние показахме нагледно, че при добро желание правилата могат да бъдат спазвани. Публиката на Левски беше дадена за пример от страна на много европейски медии, които за разлика от много родни не обслужват интереси.
Държим да бъдат отворени поне на 30 % стадионите в България. За нашия клуб е от изключително значение да генерерира приходи от билети и абонаментни карти, защото след ликвидирането на спонсорите, само почитателите на Левски издържат любимия си отбор.
Надяваме се, че здравият разум ще надделее, а той казва, че стадионите са далеч по-безопасни от дискотеките и баровете, които работят под пълна пара. Оказва се, че техният бизнес е по-важен от футбола и спорта. Така ли е???
Нека БФС създаде правила за посещението на мачовете и клубовете, които не ги спазват да бъдат санкционирани, без право да допускат фенове в следващи срещи.
Футболът на първо място е създаден за привържениците. Тяхното място е на
трибуните. Направете правила и не ощетявайте тези, които ги спазват!", написаха привържениците на Левски.


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.