Роден факир спасил кариерата на халфа на Левски Андриан Краев, разкрива „Мач Телеграф". Става дума за популярния в спортните среди кинезитерапевт Теодор Вълков, който успял да излекува футболиста след 9 месеца ходене по мъките. Именно толкова време Андриан Краев почти не игра за Левски заради ужасни болки в слабините. Това дори наложило играчът да мине през операция, след като лекарите сметнали, че страда от спортна херния. Оперативната намеса обаче не помогнала на Андриан, защото болката в слабините останала.

Нападателят Стивън Петков, който миналия сезон игра на "Герена", многократно призовавал Краев да посети кабинета на Теодор Вълков в столичния квартал "Младост" 1А, но Андриан отлагал. В крайна сметка, когато разбрал, че няма алтернатива и кариерата му може да приключи още в началото си, Краев отишъл при кинезитерапевта. Оказало се, че играчът има разместване и в двете тазобедрени стави. Теодор Вълков успял бързо да оправи проблема на Андриан, който вече без проблеми може да изиграе цял мач.


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.