Нападателят на Левски - Дени Алар, е единственият футболист в клуба, който е отказал категорично да намали трудовото си възнагражнение. Както е известно, заради финансовата криза на "Герена" и извънредното положение заради коронавируса, изпълнителният директор Павел Колев проведе разговори с играчите, които са стигнали до положителна развръзка.

Gong.bg научи каква е причината Алар да се дърпа да намали заплатата си. Футболистът е запознат, че Левски няма да се възползва от неговите услуги и през лятото ще се върне в Рапид Виена. "Сините" имат договорка и може да се възползват от клауза за откупуване, но заради тежкото финансово състояние няма да го направят. Има и още една причина - таранът дори не успя да се наложи като твърд титуляр, а заплатата му не е никак малка. 

Lap.bg
16 снимки

Той е запознат с намерението на Левски да го върне в Австрия и иска да вземе колкото се може повече от "сините".

Не по този начин обаче постъпи друг футболист, който през лятото ще се раздели с Левски. Въпреки че напуска Хали Тиам е намалил заплатата си. Разбира се, тук има разлика, тъй като на сърцатия халф му бе предложен нов контракт, но той отказа.