Холмар Ейолфсон коментира победата на Левски с 3:0 над Черно море. Футболистът заяви, че е доволен от срещата и че ще се постараят да продължат да печелят точки, за да завършат сезона на върха. 

„Беше по-добре, отколкото очаквах. Вкарахме три гола още през първото полувреме. Контролирахме мача, мисля, че играхме добре. Това бяха първите ми 90 мин в официален мач, бе истински тест за мен, затова съм щастлив.”

„В последните месеци чувствах, че се чувствам по-добре с всеки изминал ден, но се нуждая от мачове, за да вляза във форма. Затова съм щастлив, че играх 90 мин и спечелихме.”

„Имаме доста добър отбор през последните два сезона. Сега е различно, трябва да работим много здраво, имаме млади обещаващи играчи, които получават шанс и го използват добре до момента. Има неща, което се случват извън терена, но всичко това е позитивно.”

„Бяхме много добри на контраатака. Имахме и други положения. Винаги сме много опасни, когато играем по този начин. Нападателите ни са добри, бързи, с добра техника, което ги прави опасни. И когато другия отбор ни дава празни пространства, се получава това, което се получи днес.”

„Искаме да сме на върха, харесва ни там. Но просто трябва да продължим по този път, важно е да спечелим, колкото се може повече точки до края на сезона и след като дойдат плейофите да се възползваме от шансовете си.”