Един от любимците на привържениците на Левски Далибор Драгич изгледа на живо финала между "сините" и ЦСКА за Купата на България и имаше поводи за радост. Босненецът смята, че Левски е единственият отбор в света, който е спасен от феновете си.
"Като футбол мачът не беше силен. Левски игра така, както трябва. С Мъри Стоилов начело отборът показа характер, показа тактика. Играхме добре и спечелихме заслужено. Мисля, че в последните 20 години в България не е имало такъв мач като обстановка на стадиона - феновете и от едната, и от другата страна. Беше уникално, прекрасно. Такова нещо не съм виждал и на дербито Звезда - Партизан. Столицата усети дербито. Искам на благодаря на фенове, които пристигнаха от цяла България и от света да подкрепят нашия любим отбор", заяви за "Код Спорт" Драгич.
 
"Мъри Стоилов възкреси отбора. Преди мача му писах и се чух с него. Казах му: "Братко, каквото и да стане днес - и да бием, и да паднем, животът продължава, но в периода, който си тук, ти възроди отбора". Това е съвсем различен тим. На искам да обиждам другите треньори, но начело с Мъри, отборът показа характер като преди години. Играе с голямо желание, играе с много добра тактика и заслужено спечелихме", смята бившият защитник.
"Говорих с приятели, с футболисти, с които съм играл. Може би началниците, които бяха начело на отбора, президентите... Не мога да кажа защо станаха някои неща и клубът бе близо до фалит. Искам да благодаря на феновете, защото Левски е единственият отбор в света, който беше спасен от привържениците си. Хората от цяла България и света даваха последните пари от джоба си, за да спасят своя любим отбор. Тази любов, която получава Левски, не съм я виждал никъде", категоричен е той.
 
"Казвал съм го и преди. Лудогорец прави нещо вече 10-11 години, може да го прави и следващите 20, но никога няма да се радва на такава любов, каквато има моят, нашият Левски в България. Видя се какво се случи в последните шест месеца с Наско Сираков и Мъри Стоилов. Ако отборът остане, ако се запазят тези футболисти и се вземат още няколко добри чужденци или българи, е реално Левски да се конкурира с Лудогорец", сигурен е босненецът.
 
"Съжалявам, че не влязохме в групите на Шампионската лига, когато аз играех в отбора. Три години опитахме - с Динамо Киев, с Бешикташ, с Галатасарай. За нищо друго не съжалявам. Тук намерих приятели за цял живот, тук е моята втора страна. Тук дори ме уважават повече, отколкото в Нови Сад, където играх шест години във Войводина. Само като минавам митницата и митничарите ми казват "Евала". Левски, София, България са моята любов до края на живота", завърши Драгич.