Собственикът на Лудогорец Кирил Домусчиев сподели, че е провел разговор с Наско Сираков. Той разкри какво е казал на легендата на "сините", за да се справи с тежката ситуация в клуба.

24 снимки

"Грандовете трябва да се стабилизират. Имах среща със Сираков и разменихме някои идеи, които да са полезни за стабилизирането на Левски. Всичко зависи от феновете им. Ако продадат 1 милион абонаментни карти по 10 лева, ще осигурят 10 милиона лева.Не мисля, че за всеки фен, който обича отбора си, е проблем да даде 10 лева на година. А има по-заможни привърженици, които могат да им помогнат повече. Даваме най-голямата сума и то не за първа година. Как ще си я делят клубовете, нямам претенции. Нова телевизия подкрепя българския спорт.

В съседните страни сумите са символични. Ако някой иска да дава повече, да дойде и да заповяда В Сърбия, Хърватия, Македония сумите са много по-малки. Даваме 6.5 милиона за правата на клубовете, а отиват още 5 милиона за реализацията на продукцията - командировъчни, ПТС-и и т.н. Клубовете да не ме набъркват за разпределението на парите. Ако някой иска да дава повече, да заповяда. Фантасмагория е, че един клуб може да договаря сам условията си. Сега да започнем да преговаряме поотделно с Барселона, с Реал Мадрид, представятели си? Правата винаги се държат от федерацията", каза Домусчиев.