Служителят в маркетинговия отдел на Левски Цветан Вълчев, който бе пребит жестоко на 21 август, е изписан от болницата, съобщава "Меридиан Мач". Той бе настанен в ИСУЛ в тежко състояние, след като двама мъже го пребиха почти до смърт пред паркинга на стадион "Георги Аспарухов". 

Лекарите тогава обявиха, че Вълчев е с опасност за живота с черепни и куп други травми. Състоянието му беше стабилизирано след няколко дни, но той имаше проблеми с дишането и дълго време беше в опасност. Причината за това беше хематом. 

Другата добра новина е, че според медицинските лица няма да се налага да минава в бъдеще през серия операции заради травмите, нанесени по главата му. След нанасянето на зверския побой имаше опасения, че ще има множество увреждания, но той се е възстановил. 

Неприятното е, че до този момент резултат от разследването на полицията няма абсолютно никакъв. Появиха се записи от камерите около паркинга на улица "Тодорини кукли", но извършителите на побоя не са установени и заловени, въпреки че има какви ли не версии и подозрения.