Бившият помощник-треньор на Левски - Небойша Милошевич, ще помага за селекцията на "сините". При предишния престой на Славиша Стоянович на "Герена" той бе част от щаба му. Сега обаче не влиза в екипа, защото работи в сръбския гранд Цървена звезда.

Специалистът има отличен поглед върху сръбското първенство и вече е препоръчал на Стоянович млади местни играчи, които ще могат да преминат на "Герена" като свободни агенти и няма да имат високи финансови претенции. 

27 снимки

Наско Сираков вече е задействал и други канали, които да помогнат за подсилването на тима. За играчи в Хърватия се оглежда бившият бранител на Левски - Игор Томашич, който е в отлични отношения със Сираков. Същото за Франция важи за Седрик Бардон.

В момента на "Герена" обаче привличането на играчи не е толкова голям приоритет въпреки незавидното място, на което се намира отборът. "Сините" са 12-и, като имат 11 точки. Приоритет обаче е финансовото оцеляване. Надеждите на ръководството са, че тази седмица най-накрая ще бъдат финализирани анонсираните два спонсорски договора. Очаква се Левски да подпише контракти с чуждестранна строителна компания, както и букмейкърска къща.

През зимата ще има и продаден играч. Азиатски клуб иска да привлече бразилското крило Паулиньо, като за правата му от "Герена" очакват да приберат около 1 млн. лева.