ЦСКА 1948 ще внесе жалба срещу съдийството на мача с Левски, заяви пред Gong.bg изпълнителният директор на "червените" Добрин Гьонов. Претенциите са за неотсъдена дузпа за игра с ръка на Димитър Костадинов в наказателното поле на "сините". 
 
"Утре ще входираме жалбата срещу Станислав Тодоров и Георги Кабаков, който беше видео асистент съдия. Недоумяваме как решението ситуацията да не се гледа на монитора от главния арбитър беше взето толкова бързо, за няколко секунди. Затова ще изложим аргументирано позицията си пред Съдийската комисия, където има специалисти", обясни Гьонов.
 
Шефът на ЦСКА 1948 останал изумен от поведението на Георги Кабаков след мача.
 
"Бях със старши треньора пред съблекалните след мача, когато на метър от нас видях, че Кабаков говори нещо на нашия футболист Георги Русев. Приближих се да чуя и останах втрещен. Буквално той каза: "Не разбирате нищо от съдийство. Гледайте видеото и се консултирайте със специалист". Не казах нито дума, само слушах. Никой не му е искал обяснение, той сам се спря при Русев. Може би се чувстваше гузен. Но поведението на Кабаков беше изключително високомерно. По-добре да беше минал, без да казва нищо", заяви Гьонов.