Членът на Управителния съвет на Левски Ивайло Цветков заяви, че за намирането на стабилен спонсор си трябва и късмет. През изминалата седмица стана ясно, че журналистът ще е част от УС на клуба и ще е сред тези, които ще трябва да се нагърбят с отговорната задача за спасението на клуба. 

Самият той обаче призна, че намирането на спонсор винаги е свързано и с известна доза късмет. 

"В такива, меко казано, интересни времена трябва да се помага безвъзмездно - затова приех да се включа. Чувствам, че мога да помогна със спонсорство, реклама и комуникации. Ако видя, че не мога да го направя, не ми струва нищо пак да стана само редови фен, а друг да дойде вместо мен, за да помага ефективно", започна той. 
 
"Намирамето на спонсор прилича много на това как индианските племена търсят бизони - въпрос на късмет понякога. Нямам никакви съмнения, че Левски ще полети. За жалост ни предстои преход в пустинята, който не знам колко време ще бъде дълъг", заяви Нойзи пред БНТ.
 

Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.