Членът на Надзорния съвет на Левски - Петър Ганев, коментира увеличаването на капитана на клуба и бъдещите нови акционери. Той прогнозира, че приходът за "сините" от кампанията ще е около 200-300 хил. лева. 

"Нормално е това да става чрез кампания. Не мисля, че някой си е раздробявал временните удостоверения през последните 2-3 години. Това е едната интересна тема, че много хора ще си разбият временните удостоверения и ще дарят акции на други. Аз вече я направих тази процедура. Направих това преди да бъде обявена на сайта. Разбих ги на 5 по 20. Сега хубавото е, че в тези удостоверения ще пише твоето име. Има сантиментална стойност това", каза Ганев в разговор с членове на Сдружението "Левски на левскарите". 

"Всъщност една от големите новини на ОС ще се случи преди него. Левски ще има нови акционери. Ако към момента клубът има около 1100-1200, може да спекулираме с колко ще нараснат, но защо да не са 2000. Отделно от това Наско Сираков също ще раздроби част от акциите, спазвайки обещанието си да направи други акционери", продължи той. 

"Другият въпрос е каква би била оценката, колко нови акции биха се записали и какъв би бил приходът в клуба. Тук ясен план няма", заяви още Ганев. 

"От гледна точка на привържениците моята прогноза е около 1000 нови акционери и приход от може би 200-300 хил. лева. Не виждам как органично ще натрупаме някакви милиони, при положение, че говорим за около 1000 акционери", добави още той.