Бронзовият медалист от САЩ 94 даде интервю за предаването „Код Спорт“, в което говори за целите на Левски. Цветанов заяви, че "сините" си имат "бащица" и това са феновете на клуба.

"Нали в България се говори за модела на управление "Бащица". Мога да кажа, че Левски си има също такъв. Това са феновете, които ни издържат и подкрепят. Благодаря на всички левскари за любовта към отбора.

Всички по-хубави неща се случват по-бавно. Това, че постигаме добри спортни резултати и всичко е позитивно, не означава, че в Левски всичко е цветя и рози. Имаме финансови проблеми. Липсата на възможности да намерим още по-добри играчи и да направим отбора по-качествен. Хубавите моменти и съм го казвал на футболистите е, че в момента е привилегия да се играе в Левски. Единственото място в България, където има атмосфера за футбол.

По медиите се публикуват много неща. Седем бразилци няма как да акостират, защото имаме лимит от пет чужденци извън ЕС. При всички положения ще има играчи, които ще дойдат, но бройката няма да е голяма. Няма нужда от голямо текучество, когато искаш да изграждаш нещо. Хубаво е, когато идват нови и да се разделиш с тези, които не се представят добре", заяви Цветанов.