Валери Божинов отново показа голямото си сърце. Този път нападателят на Левски подкрепи съотборника си в Левски Радослав Цонев, който получи тежка контузия срещу Ботев Пд и му предстои операция. 
 
Бившият национал пусна стори в профила си в Инстаграм, от което се вижда, че е на гости на близнаците Цоневи. Божигол вдъхва кураж на Ради и отправя предизвикателсто съм Борислав. 
 
"Да ви покажа на кого съм на гости. Дойдох да го видя, да му пожелая успех и бързо възстановяване и да му кажа, че има моята подкрепа и на моите съотборници. Ние сме с него в този труден момент. Неприятна контузия, но съм сигурен, че той ще се върне по-силен от преди. Нали бе, големец? Кампионе! Това е моят шампион. Чакам те с нетърпение и съм убеден и сигурен, че ще се върнеш по-силен от преди.
 
Имаш подкрепата на всички - на публиката, на ръководството и най-вече на твоите съотборници. Нали бе, фигура? (обръща се към Боби Цонев). А ти трябва да продължиш да решаваш мачове и да ни радваш. Само Левски!", каза Божинов.

Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.