Бившият спортен директор на Левски - Даниел Боримиров, заяви, че няма никакво доверие на кандидат-купувача на „сините“ - Джоузеф Диксън. Легендата отказа да коментира случващото се в клуба, обосновавайки се, че не би казал нищо хубаво.

„Не вярвам на този човек. Дойде тук, показа се с някакви обещания и си тръгна. Затова не ми се говори за Левски. Ако трябва да коментирам – ще бъда повече от критичен. А последното нещо, от което има нужда Левски в момента, е критика“, каза Боримиров пред kmeta.bg.

Той допълни, че с удоволствие гледа европейското първенство по футбол, но е рано да се правят прогнози кой ще стане шампион накрая.

„Следя турнира и съм очарован от играта на Италия и Франция. Португалия и Англия също се представят добре. За мен обаче е още рано да се правят прогнози. Хубаво е един отбор да стартира добре, но в крайна сметка по-важно е кой ще играе на финала“, сподели впечатленията си бронзовият медалист от Мондиал’94 в САЩ.


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.