Братя Цоневи няма да чакат още дълго на „Герена“, твърдят запознати. Собственикът на Левски Наско Сираков обяви на няколко пъти, че им е отправил предложение за нови договори. Близнаците обявиха обаче, че все още нямат нищо черно на бяло.

Те започнаха подготовка със „сините“, но отношенията им с клуба приключват в края на месеца. Борислав и Радослав искали да видят дали през това време ще настъпи някаква положителна промяна във финансов аспект. Ако такава не дойде, то най-вероятно ще приемат една от многото оферти, които валят към тях от цялата efbet Лига.

Славия не крие апетитите си към талантливите футболисти, но се смята, че най-доброто предложение към тях до този момент е от страна на Арда. Тимът от Кърджали ги изкушава освен с пари и с възможността да участват в Лигата на конференциите, което също не е за подценяване. Именно евротурнирите бяха една от целите, която Левски не успя да изпълни.

Повече може да четете в днешния брой на "Мач Телеграф".


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.