Бившият вратар на столичния гранд Левски Михаил Иванов даде много интересно интервю за EuropaCalcio.it, в което призна, че му липсва Италия. Иванов има два мача за "сините" през сезон 2013-2014. Две години по-късно той беше с основен принос за промоцията на Витоша Бистрица.

На Апенините Михаил е пазил за Сиена, Форджа, Пиаченца и Робур Сиена, като е играл с футболисти, доказали се в Серия "А", сред които Лоренцо Инсиние, Чиро Имобиле, Марко Сау, Албин Екдал, Диего Фариас и Леонардо Спинацола.

"Италия ми липсва. Прекарах най-хубавите си години там. Надявам се да се върна скоро. Инсиние още преди години показа, че притежава всичко необходимо да бъде голям футболист. Лоренцо имаше и късмета да работи със Зденек Земан две години подред.

"Горд съм, че играх с футболисти от този калибър. Разбира се, че се замислям какво не ми е достигнало да играя с тях в момента. Италия ми липсва всеки ден, но не само на мен, а и на семейството ми. Израснах в Италия и прекарах най-добрите си години там. Имах късмета да играя с футболисти и да работя с треньори, които записаха името си в историята и продължават да пишат такава"

"Сега съм у дома, в България. Взех си кратка почивка от футбола - до юни. След това ще видим къде ще продължа. С моята съпруга съвсем скоро очакваме да се роди вторият ни син. Надявам се скоро да се върна в Италия", сподели с оптимизъм бившият вратар на Левски.