Пребитият почти до смърт шеф в Левски Цветан Вълчев е заявил по време на разпита си пред полицията, че няма никаква идея кой го е нападнал. Той отговарял уклончиво на въпросите и заявил, че не знае защо е бит толкова брутално, съобщава "Телеграф", като се позовава на разследващи.

Шефът в рекламния отдел на отбора вече е изписан от болницата, както стана ясно в понеделник. Най-добрата новина е, че младият мъж се възстаноявал изключително бързо от жестоките травми, които караха в един момент лекарите да се страхуват не само за живота му, но и за евентуални увреждания. 

Вълчев бе нападнат миналия месец на паркинга пред стадиона в столицата от двама маскирани мъже. Той бе в много тежко състояние - със счупен череп, оток в мозъка и натрошени ребра. Няколко дни лекарите се бориха за живота му. Разследващите подозират, че преките извършители на наказателната акция са ултраси ММА бойци. 

Вестник "Телеграф" твърди, че според полицията, основната версия за бруталната акция е свързана с приходи от спортни и рекламни артикули на "сините". Все още се води разследване срещу бруталното посегателство.