Левски и Берое се изправят в съботната вечер в един от най-интересните двубои на 5-тия кръг в efbet Лига. Двубоят е с начален час 20:30, като ще се играе на стадион "Герена" в София. Вие ще може да го наблюдавате в пряко предаване на DIEMA SPORT, PLAY DIEMA XTRA, както и минута по минута на GONG.BG.

"Сините" влизат в този двубой с повдигнато настроение след трудната победа над Царско село в изминалия кръг от първенството.

През изминалата седмица в клуба беше представен новия спортен-директор на клуба Ивайло Петков. Левски се очаква да се подсилят с още двама нови играчи, като сред основните цели все още са Кристиян Димитров и Тодор Неделев.

Добрата новина от щаба на "сините" е попадането в групата на Холмай Ейолфсон.

Берое, от своя страна, се завърна към победите през миналия уикенд след спокойна победа с 2:0 срещу Дунав Русе. Въпреки това наставникът Александър Томаш не беше никак доволен от представянето на отбора.

Томаш се закани, че отборът отново ще излезе за победа в гостуването на Левски, подобно на миналия сезон. Две от звездите на отбора Педро Еуженио и Мартин Камбуров тренират на облекчен режим и тяхното участие в двубоя не е сигурно.

През изминалата седмица "зелените се похвалиха със трансфера на полузащитника Ибрахима Конте.