Бившият собственик на Левски Тодор Батков говори преди началото на шествието за 106-годишнината на Левски. Батков бе категоричен, че трудните времена за "сините" само са засилили всеобщата любов към клуба от страна на привържениците. 

lap.bg
20 снимки

Адвокатът не пропусна и да застане твърдо зад избора на Наско Сираков, който се очаква да вземе акциите на клуба от Васил Божков. 

"Това е момент да се обединим и да застанем всички зад ръководството. Решението за Сираков е много добро, тъй като той ще обедини „синята“ общественост. Нека с общи усилия да продължим напред в този момент", започна бившият собственик на Левски. 

„За мен Левски е начин на живот, не просто идея. Така е и за моите деца. Поклон пред всички, които дават каквото могат за каузата. Трябва да продължим по същия начин, сега трябва да се привлекат и спонсори. Надявам се тази седмица акциите да бъдат прехвърлени".

„Очевидно трябва да се направи сериозна организационна и финансова реформа. Спортно-технически също трябва да направим всичко възможно до края на шампионата да се представим на ниво. Криза обаче няма, а по-скоро има подем в любовта към клуба. Честит двоен празник, не е случайно, че Левски е създаден на този голям български празник. Клубът е символ на възраждането на българския дух", завърши Батков.