Левски ще влезе в контакт с всеки фен, закупил абонаментна карта - у нас и в чужбина. Това разкри изпълнителният директор на "сините" Павел Колев.
 
"Това са 5 500 човека - лично аз ще се свържа с тях да им благодаря и да ги попитам какво очакват от нас, независимо дали са от Австралия или от Канада. В 21 век е лесно клубът да се приближи до всеки един привърженик. За мен тази кампания няма само финансово измерение. Ние вече можем да знаем какви са левскарите, какви са техните профили. Приоритет за мен е да се свържа с тях и да изградим канали за комуникация", каза още Колев.
 
От продажба на абонаментни карти и билети може да се осигурят 30 % от бюджета на Левски. 
 
"Това ще е факт, ако продължим да продаваме карти и билети със същото темпо, но другото условие е да намалим бюджета през лятото”, заяви още Павел Колев.
 
Той добави, че феновете на Левски са закупили 330 абонаментни карти онлайн до този момент, като повечето от тях са от чужбина. Това е благодарение на платформата “Урболат”, чрез която могат да се продават абонаментни карти онлайн. 
 
"Идеята е да се усъвършенства платформата и да се предоставят още възможности по време на лятната кампания - трябва да убедим хората че си заслужава да подновят абонамента. Ясно е, че те няма да дойдат на мач, но когато са съпричастни, те искат да помагат", добави Колев.