Левски ще търси задължителни три точки у дома срещу Локомотив Пловдив, заяви крилото на "сините" Паулиньо. Той вкара два гола на Витоша Бистрица през изминалия кръг и определено е футболистът в най-добра форма в атаката на Левски при отсъствието на Давиде Мариани.

Lap.bg
13 снимки

"Ще бъде сложен и труден мач за нас, но играем у дома и ще търсим трите точки. Именно заради това работим толкова сериозно тази седмица - за да търсим победа и да я постигнем. Целта ми е да вкарам възможно най-много голове и да помогна на терена, защото футболът е най-вече отборна игра. Достатъчно е да си тръгнем с три точки от срещата", заяви най-добрият футболист на шестия кръг в efbet Лига.

"Хубчев има по-големи изисквания към нас и иска да изцеди максимума от нашите възможности. Не ни оставя дори за миг да помислим, че може да не се раздаваме на 100 процента. Работим и вървим по правилния път. Срещу по-малките отбори трябва да печелим задължително, за да играем със спокойствие и самочувствие срещу големите. Не отстъпваме на ЦСКА и Лудогорец. Имаме много добри футболисти и можем да ги победим", добави бразилското крило.

"Всички знаем, че на новите им трябва време и именно това търсим в тренировките. Определено се усеща, че ставаме по-силен колектив. С всеки изминал мач ставаме по-постоянни и по-обиграни, което ще ни помогне в следващите кръгове", продължи Паулиньо.

"Миналата година беше трудна заради контузиите, които получавах. Връщах се на терена и се контузвах отново. Този път обаче направих добра подготовка и се старая в тренировките", завърши той.