Бившите футболисти на Левски Димитър Иванков и Гошо Гинчев се включиха в поредната благотворителна кампания на сдружението "Заедно за Сердика". По идея на неговия председател Борислав Лазаров, сините легенди заедно с кмета на Община Сердика инж. Тодор Кръстев, актьорът Руслан Мъйнов и други съмишленици, раздадоха пликове с храна на над 500 души от кварталите Орландовци, Бенковски и Малашевци. Преди да започне разнасянето на продуктите отец Петър от църквата Св.Петка освети храната за хората в нужда.
 
Подобна акция имаше и на Великден, когато от сдружението Заедно за Сердика посетиха 153 адреса на семейства в затруднено положение.
 
Към този момент ръководството на Левски и българският спортен тотализатор не водят преговори за спонсорство на клуба, обяви след благотворителната инициатива Гошо Гинчев, който е един от членовете на Управителния съвет на тотото.
 
Левски? Това са нормални неща в живота. Понякога има такива катаклизми. Прави се една преоценка. При такива катаклизми хората се обединяват. Мисля, че Левски ще излезе по-силен. Трябва да се налагат български футболисти. Знаете, че когато бях в Левски, нямаше чужденци. Мисля, че и това време дойде.

Не сме разговаряли тотализаторът да е генерален спонсор на Левски. Тотото единствено може само да си рекламира продукта – дали чрез нашите олимпийци, волейбол или баскетбол, може само да рекламира в спортисти. Това е единствения вариант - само реклама", заяви бившият национал на България.