Известните фенове на Левски Иван Христов и Андрей Арнаудов, които преди няколко години бяха част от УС на „сините”, обявиха на специална пресконференция, че прекратяват делата, които водят срещу клуба от стадион „Георги Аспарухов”.

До този момент двамата бизнесмени претендираха за дължима сума в размер на 40 000 лева от старото ръководство на клуба.

Иван и Андрей са и в основата на приложението, което дава възможност на феновете на Левски да закупуват абонаментни карти от всяка точка на света.

„Трябва да споделим, че от две години има заведени дела от нас срещу Левски за дълг на клуба към нас в размер на 40 000 лева, с лихвите до този момент сумата става около 60 000 лева. Преди няколко години бяхме част от Управителния съвет на Левски. Опитвахме се финансово, когато можем финансово да помагаме, не помня сумите, помня, че дарихме 10 000 лева за една кампания, плащали сме и други неща на добра воля. Извън тези дарения, се наложи да дадем заем от 100 000 лева, защото трябваше да се обзаведе фенмагазина при изграждането на сектор А. Това се случи при ръководството на Иво Тонев. Дадохме този заем, извън парите, с които сме помагали на добра водя. Клубът започна да ни връща заема, докато това ръководство управляваше клуба. 60 000 бяха върнати. След смяната на ръководството  и идването на Спас Русев и Красимир Иванов, заемът спря да се плаща. Сега когато Левски има голяма нужда от помощ и подкрепа, искаме да дадем пример на всички левскари.Ние се отказваме от парите, които клубът ни дължи, както и лихвите. Надяваме се с това да дадем пример, че всеки може да помогне, на любимия си клуба по всякакъв начин”, сподели Андрей Арнаудов.