Наставникът на Левски Петър Хубчев сподели мнението си след мача с Пирин Разлог. "Сините" надделяха с 2:1, като специалистът даде шанс за изява на някои от играчите, на които разчита по-рядко. Но те явно са го разочаровали с представянето си. 

"Това са терените и за двата отбора. Не можем да се оправдаваме с терена. Нямахме притеснения, че може да има контузии. Тренировките бяха много тежки, но и това търсихме тук. Когато е тежко, виждаш характера. Видях няколко човека, на които трудно ще разчитаме."

"Още не е завършил полусезонът, за да си правим оценки, а и не съм човекът, който да ги дава. Задържаме някакво класиране единствено заради отбора. Малко съм разочарован. Като че ли досега сме взимали правилни решения за някои от хората. От първия кръг разчитаме на тази група", заяви Хубчев и отказа да оцени работата си на "Герена".

"Аз няма да правя оценка на работата си. Други хора трябва да я дадат. За мен най-обективна оценка са трибуните. Професията е такава, че всичко става толкова бързо и неочаквано. Трябва да хванем всеки един шанс", заяви Хубчев след мача.