Феновете на Левски от Youtube канала “Трибуна Левски” организират почистване на Сектор „В” на стадион „Георги Аспарухов” в неделя.

Ето какво написаха от „Трибуна Левски”:

„Левскари,

Новият сезон е на практика тук, а заедно с неговото начало всички мечтаем отборът ни да вдигне нивото и да ни поднесе още незабравими емоции.

Честно да си признаем, почти при всеки един от нас се прокрадва мисълта за отстраняване на реномирания ни опонент в Лигата на конференциите ПАОК и това да бъде началото на поредния незабравим евро поход с гид Мъри Стоилов.

Силният отбор, както и силният клуб пораждат нови и нови отговорности. Както самият Стоилов казва - най-трудното нещо във футбола е не само да задържиш нивото, а да отидеш стъпка нагоре и повече да не поглеждаш надолу. Ние дори смятаме, че това е едно от най-големите предизвикателства в живота.

Като фенове ние пълним стадиони, спасяваме си клуба ежедневно, подкрепяйки го финансово, морално, духовно. Следва и ние да вдигнем нивото, колкото и високо да е то.

Запознати сте със състоянието на Сектор "В" на ст. "Георги Аспарухов". След пресконференцията на изпълнителния директор на клуба Иво Ивков стана напълно ясно, че по трибуната възможни са само козметични промени. Като постройка тази част от съоражението е в контролиран процес на разпад, който с голяма надежда вярваме, че ще бъде спрян с изграждането на нов стадион. Но няма защо да го чакаме. По сектора (вътре и извън него) могат да се направят купища козметични промени. В приложените снимки ще видите и районите извън трибуната, които имат нужда от окосяване, пребоядисване, почистване и т.н.

Трибуна Левски се свърза с клуба и със съгласието на ПФК Левски организираме генерално почистване на сектора, за да може той да добие вид на приемащо хора съоражение. Тъй като времето е ограничено - първият домакински мач чука на вратата и е след точно 10 дни, започваме веднага след като съберем нужните материали. Планираният старт беше за събота, но по всяка вероятност заради метеорологичните условия, ще се съберем в неделя. Целта е да можем в мача срещу "Спартак" (Варна) да се радваме на това, което сме постигнали ние със собствените си ръце. Приемете го и като дълг към дедите ни, които вдигат от нулата съоръжението, за да можем днес ние да пеем за Левски на Герена! Разбира се, освен физическата помощ, а и добро настроение, всяка помощ от електрическа коса, четки за боя, тримери и др.,или просто финансова за закупуването на консумативите ще бъде добре дошла, за да можем да свършим заплануваното. Не забравяйте, че единствената цел е да помогнем на клуба в трудния за него момент. Искрено вярваме и че това ще се превърне в ежегоден навик за нас. Оставяме и банкова сметка, по която ще можете да помогнете за каузата, като накрая ще има и отчет за изразходваното.

Предварително благодарим на всеки, който се включи. Само Левски!

IBAN: BG10UNCR70001522724805

Титуляр: Филип Джалов

Основание за превод: Почистване на Сектор "В"