Новият треньор на Витоша Бистрица Асен Букарев призна, че е направил грешка като се е съглсил да стане спортен директор на Левски.
 
"Грешка беше, въпреки че не съжалявам за нищо в живота си, защото това е един интересен път, който те прави по-зрял, по-истински и много по-сериозен. Беше грешка, защото от асистент да станеш спортен директор не става, прескачаш стъпала. Аз бях три-четири месеца. Не мога да кажа, че е имало какво да свърша, за да не съм успял. Тръгнах си сам, защото моите идеи не се възприемаха, нямах реална власт да променя нещо в йерархията и моето виждане беше друго по редица въпроси. Тези неща не се случиха и нямаше смисъл. Бях сигурен, че ще се стигне до катастрофа с резултатите на отбора и не исках да поемам излишните негативи", обясни Букарев пред ТВ+.
 
Той призна, че му е било много тежко след освобождаването му от Левски като помощник-треньор.
 
"Приех го много тежко, защото се върнах в Левски, за да бъда треньор. Смяната на Славиша Стоянович беше абсурдна. Продължавам да твърдя, че можехме да станем шампиони миналата година. Беше трудна година за Лудогорец, те допуснаха много грешки. Аз поех ангажимент пред Павел Колев да помогна на Георги Дерменджиев да опознае отбора и да влезе в час. Беше заявено, че освобождаването ми е по решение на Дерменджиев и не ми беше обяснено защо. Беше един ден преди първия официален мач, много изненадващо", разкри Букарев.