Димитър Бербатов предизвика истинска еуфория сред малки и големи по време на представянето на автобиографията си „По моя начин“ в най-големите български градове. Няколко хиляди се стекоха и се редиха на дълги опашки, за да сбъднат мечтата си за лична среща със своя идол.

Започваща с едва овладявано вълнение, усмивки и ръкостискане, всяка от тях завършваше със снимка и персонално послание върху вдъхновяващата книга, както и с благодарности за подарената радост от играта и головете. Хиляди българи се докоснаха не просто до голямата звезда, играла в Манчестър Юнайтед, а до човека Димитър Бербатов.

Вдъхновяващото турне, посветено на „По моя начин“, завършва със специална среща от 19:00 ч. на 17 декември 2018 г. в аудитория 272 на СУ „Св. Климент Охридски”.

За пътя към успеха, за цената на грешките и за Театъра на мечтите и за отстояването на своя начин – за всичко това Димитър Бербатов ще разкаже в своебразен разговор с писателя и преподавател Георги Бърдаров, а малко по-късно ще отговори на въпросите на уважилите събитието и желаещите да споделят малко повече за своите впечатления от книгата. Защото най-добрият начин да откриеш „своя начин” е да споделяш.

След дискусията присъстващите отново ще имат възможност да получат автограф и лично послание от един от най-добрите ни футболисти.

Бербатов