Най-успешният нападател в историята на Левски Наско Сираков говори след представянето биографичната книга на неговия голям приятел и съперник на терена – Христо Стоичков. С широка усмивка и голямо намигване Сираков заяви, че е радостен от факта, че Камата имал възможността играе по времето на Наско Сираков.

Двамата дълги години доминираха на терена за „сините“ и ЦСКА, но независимо от всичко съперничеството им не помрачи добрите им взаимоотношения извън терена.

Наско Сираков

източник: БГНЕС

„Минали сме през толкова хубави и лоши неща заедно със Стоичков. Радостно е, че това приятелство се запази на базата на едно изключително уважение един към друг, а и ние никога не сме имали какво да делим толкова много. Радостен съм, че не минава месец, в който единият или другият да не се обади“, каза Сираков.

„За Стоичков е казано всичко. Каквото и да кажа ще се повторя. Радвам се, че Христо Стоичков имаше възможността да играе по времето на Наско Сираков. Аз, разбира се, имам повече победи, с разлика“, добави с усмивка бившият нападател.

Христо Стоичков: За плюсовете и минусите в живота 

Христо Стоичков -"Историята": Много футбол и городост без предразсъдъци