Българският вратар Николай Михайлов даде пространно интервю пред нидерландски медии, признавайки любопитни неща от личния си живот. Стражът на Левски говори за връзката си с известния модел – Николета Лозанова, казвайки, че приятелката му е не само известна в нашата родина, а статутът и е такъв в целия свят. Михайлов си припомни периода си в Твенте, когато призна, че е притежавал чисто ново Ламборгини, но никога не е бил фен на високите скорости, след като е претърпял няколко пътни инцидента.

Сега, на 31 години, Михайлов коментира, че вече е много по-уравновесен от младежките си години и обръща главно внимание на своето семейство и бизнесите, с които се развива встрани от футболната игра.

Без Ники Михайлов Твенте удари Грьонинген като гост в плейофите

източник: БГНЕС

„В България нещата се развиват добре, тъй като мерките са по-затегнати, отколкото в Нидерландия. Страната е под карантина и можеш да отидеш само до супермаркетите и аптеките. Дори парковете бяха затворени до първия ден на май. Прекарвам време със семейството си и няколко други приятели. Имам два магазина за дрехи тук, ресторант за бързо хранене и друг ресторант. Сега планираме с партньорите ми как можем да доразвием тези въпроси. Освен това току-що закупих нов апартамент, който сега обзавеждам чрез дизайнер. Така прекарвам времето си по-леко”, каза Ники Михайлов пред нидерландски медии.

„Освен това, прекарвам много време със семейството си, играя на PlayStation и Монополи с приятели. Сега си почивам, тъй като вече не съм на 20 години. Различен Николай съм вече от този, който беше”, каза той пред Vice.com.

На въпрос, свързан с приятелката му – Николета Лозанова, стражът на Левски говори: „Николета не е популярна само в България, а в целия свят. Тя е моята любов от детството. Помня, когато бях на 16, победихме с Левски в дербито срещу ЦСКА. След мача се запознахме на едно събитие, пихме кафе няколко дни по-късно и после вече бяхме заедно. Бяхме двойка до първите ми дни във Твенте. Всеки от нас тръгна по свой собствен път, но когато отидох в Турция, отново се събрахме. Вече е така от четири години”, призна Ники Михайлов.

Instagram
99 снимки

„В страната всички ни разпознават. Аз съм играч на националния отбор, а тя е най-известната инфлуенсърка в България. Бяхме разпознаваме и когато не бяхме заедно, но сега е по-различно. Ако трябва да бъда честен, не обръщам внимание на тези неща. Вече съм на 31 години и за опита си и случките съм се поучил”.

Босът на Твенте: Фиорентина дава твърде малко пари за Михайлов

източник: Gulliver/Getty Images

 „Имах чудесни спомени в клуба. В началото живеех в къща близо до Де Луте. След две години се преместих в по-голяма къща в Олдензаал. Винаги съм искал да живея на тихо място извън града. Когато играхме в европейските турнири, имахме по три мача в седмицата. Ако трябва да бъда честен, съм ходил три пъти на дискотека за шестте ми години в Нидерландия”, говори още Михайлов.

Николай Михайлов: Вече изиграх последния си мач за Твенте

източник: Gulliver/Getty Images

„Истина е, че имах Ламборгини, което бе оранжево-червено. В Нидерландия има граница с Германия, но никога не съм бил по бързото каране. Сега съм много по-внимателен. Винаги колите са били моята любима тема и понякога просто сменям с друг модел. Сега карам Range Rover, тъй като е по-комфортно за моето семейство.”, призна още стражът на родния Левски.

Николай Михайлов