Треньорът на Левски Петър Хубчев изгледа част от двубоя между "сините" и ЦСКА от Елитната юношеска група до 19 години, който се игра на "Герена" в сряда. Домакините спечелиха с 2:0, като головете паднаха в края на двубоя. Те бяха дело на Киро Киров и Мартин Детелинов Петков - от миналия сезон последният е част от първия отбор.

Силен мач за "сините" освен голмайсторите направиха Патрик-Габриел Галчев и влезлият като резерва Иво Христов. Последният изработи червен картон на Йоан Бауренски, което до голяма степен помогна на тима да спечели мача. Галчев (2001 г) действа като дясно крило, а Христов (2002 г.) бе по левия фланг на атаката. Това е втори успех за сините, които преди седмица победиха Пирин с 4:0. 

Скоро школата на Левски ще може да се похвали с нови придобивки. В момента се довършва изграждането на два нови изкуствени терена. Очаква се те да бъдат пуснати в експлоатация до десетина дни. Освен това от клуба правят ремонт на съблекалните на първия и втория етаж на старото общежитие. Реновира се и новият пансион, в който се прави стая за видеонаблюдение, пише още "Тема спорт".