Христо Стоичков стана част от тържественото откриване на новото хибридно игрище на стадион „Раковски“. Той отправи  специален видео поздрав към гостите и талантите на школата на Левски-Раковски. Специален гост на събитието бе немският посланик - Н.Пр. Кристоф Айххорн.
 
Новото игрище ще се ползва за нуждите на школата на Левски-Раковски, чийто шеф Станислав Ангелов бе поканил на събитието легенди на Левски, както и члена на Надзорния съвет на клуба Константин Папазов. 
 
Добромир Жечев и Георги Цветков, заедно с млади таланти на детско-юношеската школа на ФК Левски-Раковски, прерязаха лентата и официално откриха новия хибриден терен на футболната академия. 
 
"Изграждането на това сложно и високотехнологично съоръжение продължи повече от година и половина. В проекта са инвестирани над 2 млн. лева. Ако искаме високи резултати, трябват сериозни инвестиции в базата и в подготовката на децата. Моя лична кауза е да превърнем тази школа в най-доброто място за изграждане и обучение на професионални футболисти, играчи и лидери. Отговорни сме пред децата на България и сме длъжни да им дадем шанс да имат повече и по-добри избори", каза директорът на школата Станислав Ангелов.
 
От началото на тази година новият хибриден терен на ДЮШ Левски-Раковски бе домакин на повече от 80 срещи на различни детски и юношески възрастови групи. Играят се и мачове на мъжки отбори, а до края на годината стадионът ще посрещне още близо 200 двубоя.