С цели петима национали може да се похвали Левски към момента, при това без все още да са обявени имената на тези, които попадат в плановете на селекционера на мъжкия тим на България Красимир Балъков от вътрешното първенство за квалификацията с Англия и контролата с Ирландия. 

Трима от повиканите ще са част от състава на младежките национали за квалификациите с Естония на 5 септември и с Русия пет дни по-късно. Това са Станислав Иванов, Здравко Димитров и Илия Юруков. В сметките на националния селекционер на "младите лъвове" Александър Димитров попадат още Асен Чандъров и Ивайло Найденов, но те сега не получават повиквателни. 

Освен за младежите на България, на "Герена" могат да се похвалят и с национали за чужди страни. Вратарят Милан Миятович получи повиквателна за представителния тим на Черна гора за контролата с Унгария на 5 септември и евроквалификацията с Чехия в нашата група три дни по-късно. 

Нападателят Найджъл Робърта, който наскоро избра да носи екипа на Кюрасао, вече получи повиквателна за двата мача с Хаити от квалификациите за Голд къп на КОНКАКАФ. Битките между двете островни държави са на 7 и 11 септември. 

Друг играч на "сините", който често е бил викан в националния отбор на родината си, е централният защитник Холмар Ейолфсон. Той сега обаче не е в групата на Исландия за евроквалификациите, защото все още не е напълно във форма след тежката травма, от която се върна едва преди няколко дни.