Една от големите звезди на Левски София от близкото минало – Христо Йовов пристигна в Чикаго, за да подсили местния Левски, съобщиха от chicago.bg. Той посети офиса на спонсора на Левски Чикаго – „Montway Auto Transport“ и проведе среща с ръководството на отбора. Бившият футболистът беше придружен от неговия братовчед Тодор Йовов, който също е бивш футболист, играл за най-стария български клуб Балкан в най-силните му години, когато отборът се е състезавал в отворената група и е ставал шампион, и носител на кКпата. Христо Йовов изненада приятно президента на компанията г-н Михаил Михайлов, като му подари негов екип на Левски София.

От своя страна, Михайлов също връчи екипировката на „Левски“ Чикаго на Христо Йовов. Бившият национал предизвика въодушевление в офиса на компанията. Много от служителите, на която са българи и с радост го поздравиха, и се снимаха с него за спомен. После ръководството на отбора отиде на работен обяд в ресторант „Балканика“. На срещата присъстваха финасовият директор Евгени Руссу, основателят на отбора Николай Василев и бившият професионален футболист Венцислав Динков.
„Благодаря на всички за топлото посрещане, надявам се да успеем да вдигнем купата“, беше кратък многократният шампион на България – Христо Йовов.

Христо Йовов прие поканата на Левски Чикаго да подсили отбора за националните финали на САЩ този уикенд в Детройт, Мичиган. В петък (18 август), от 9:00 ч. вечерта, в „Ultimate Soccers Arenas“, в предградието на Детройт – Pontiac, MI, Левски Чикаго играе полуфинален двубой за Националната купа на САЩ срещу шампиона на Севрена Каролина и Регион III – „Спортинг“ Шарлоте.