Спортният директор на Левски Георги Иванов - Гонзо даде обширно интервю за актуалните теми в клуба, за селекцията, за напусналите играчи.

"Смятам, че в цялата А група не са взети 7 човека, а ние вече сме подписали със седем човека, в този труден трансферен прозорец, хора с договори, за някои е платена трансферна сума, други са взети свободни. Напълно нормално е да се взимат трудно футболисти, а ние го направихме", коментира Иванов.

"Лятото започнахме да правим нов отбор, бяха освободени голяма част от футболистите, имахме недостиг на играчи. Живко Миланов си тръгна защото имаше договор с клуба до декември. Уговорката беше такава. Влади Гаджев си тръгна, след като му изтече договора до декември. С Белаид имахме уговорка, той си тръгна. Милиев беше временен вариант. Нападателите Курдов, Диаби и Китамбала не задоволиха очакванията на клуба. Ако част от играчите бяха останали, то нямаше да търсим толкова голяма група играчи. Имахме 13 полеви футболисти и 6 юноши, през лятото ще имаме готов отбор", коментира още Гонзо.

"Тези футболисти са добри, това ще бъде едно ядро на Левски в следващите две-три години, само ще надграждаме", каза още шефът на "сините".

Гонзо: Селекцията ще приключи с нигериеца

"Готвим отбора за евротурнирите. Говорих със Станимир Стоилов, той знае каква е била ситуацията в Левски. Димитър Димитров - Херо говори отново по медиите, всеки си говори празни приказки в България. В Левски е искал да вземе 10 човека, защо сега не ги вземе в Иртиш? Илиан Стоянов не е фактор, хора, които са забравени няма как да ги коментирам, нека се изявяват във Фейсбук", коментира Гонзо темата относно нападките на Станимир Стоилов, Херо и Илиян Стоянов.

Георги Иванов за интервюто на Венци Стефанов

"С Миланов и Гаджев затворихме позиции на които имахме проблеми през миналата година. Взехме Бурабия, имаме Бедоя, Гаджев няма как да играе. За момента Гаджев няма как да бъде привлечен в Левски. Казвам го отговорно и честно, независимо колко ценя Гаджев", беше отговорът на Иванов относно евентуално бъдеще за Влади Гаджев в Левски.

"На Бедоя сме му предложили договор, ще му предложим нов договор и условия. Братятя Цоневи не са удовлетворени от статута си в Левски, не е ставало въпрос на пари, искат да играят повече време", каза още Гонзо.

Той не пропусна и темата с интервюто на Венци Стефанов и заяждането му с Левски.

"Интервюто на Венци Стефанов мога да го оприлича като комично, той трябва да участва в някаква комедия, а не да е футболен президент", каза Гонзо.

Ето още интересни неща от интервюто с Георги Иванов.


Валентин Грънчаров - специален пратеник на Дарик радио в Турция


Свали си приложението на Gong.bg – за ANDROID – за iOS