Наставникът на Левски Тити Папазов коментира успеха над Лукойл, както и други актуални теми, като предстоящата Финална четворка на Балканската лига.

"С нищо не можеше да се промени класирането. Ние нямаше как да отидем четвърти. При нас мотивацията е била малко по-голяма в този мач. Предстои ни Балканска лига. Имаме класа и трябва да я доказваме във всеки един мач", заяви Папазов.

"Двата отбора се борят за успеха, до болка се познаваме. Не е добре да се губи. Ние не може да бъдем домакини. Но пътят е много дълъг. Имаме четвъртфинал, преди това Балканска лига. След пародията във Варна, пети ще са Ямбол. Вариантите са Плевен и Рилски спортист. Далеч е още. Не мога да мисля за нещо, което е в края на май. Имаме доста интересно състезание другата седмица", допълни наставникът на Левски по повод битката за титлата и мачовете в Балканската лига.

След като постави под въпрос победата на Ямбол над Черно море, Папазов побърза да се поправи:"Ще гледам мача във Варна на запис, за да преценя дали е пародия. Има отбори, които си избират противника."

"Много е трудно да станем втори. При всички случай, в Берое имат достоен треньор, и ще пробва да победи. Но Балкан е много силен отбор. Обективно погледнато, отборът, който най-много заслужава да е втори, е Балкан. Но човек трябва да вярва до последно", заяви още Папазов, отговаряйки на въпрос относно шансовете на тима за второто място.

"Четвърти ден работим за Балканската лига. Подготовката за Лукойл беше няколко дни, цяла седмица се готвим за мача с Балкан."

Джордже Мичич ще е на линия за Балканската лига, допълни наставникът.