Футболистът на Левски Владимир Гаджев заяви днес, че предстоящото дерби с ЦСКА е последен шанс на „сините“ да се представят добре този сезон. „Може да кажем, че двубоят е единствен или последен шанс за нас. Очаквам двата отбора да мислят повече за победа, защото според мен последните дербита и двата тима ни беше по-скоро страх да не загубим мачовете. Наистина много съжалявам, че нямам възможност да играя“, каза Гаджев

Халфът на Левски изрази мнение, че ако не е получил жълт картон срещу Лудогорец, е щял да получи такъв срещу Литекс. „Сигурен съм, че щях да получа картон преди мача с ЦСКА. Ако не беше срещу Лудогорец, щеше да е срещу Литекс. Причините са много и всички вие ги знаете. Гледали сте двата мача. Левски в момента не е във водеща позиция и се опитват да ни мачкат отвсякъде“, каза Гаджев.

Футболистът коментира и мнението на Георги Иванов-Гонзо, че е по-добре „сините“ да не играят в Европа. „Раздвоен съм около това мнение. От една страна, ако играем в Европа, то новите треньор и директор няма да имат време да свършат работата, която да направи Левски отново силен. От друга страна срамът, че няма да играем в евротурнирите навръх 100-годишнината наистина ще е голям. Това обаче ще ни даде възможност да се изгради силен отбор, който да се представя добре както в България, така и в чужбина, а не да губим от анонимници. За мен по-добре е да се направи първо отбор. При всички случаи класирането в Лига Европа минава през 6 победи до края на шампионата“, завърши националът.