Старши треньорът на Левски Николай Костов сподели, че „сините“ не са тренирали дузпи преди мача с Локомотив Пловдив за Купата на България.

„Ние сме целеустремени и искаме да спечелим Купата. В този мач мисля, че съперникът ще бъде по-притеснен и емоционален, защото на тях им зависи участието в Лига Европа от тази среща, а ние просто искаме да спечелим Купата. Не мисля за равенство в мача, не сме тренирали дузпи“, сподели наставникът на „сините“.

Той каза, че в отбора му няма здравословни проблеми и може да разчита на всичките си футболисти. В сравнение с досегашните ни съперници, Локомотив Пловдив разполага с по-можещи футболисти. Става въпрос най-вече за офанзивните им играчи, но не смятам да споделям имена, вие достатъчно добре ги знаете. Очаквам този мач да бъде различен, по принцип чакам с нетърпение мачовете с по-силни отбори, тъй като до сега играехме с тимове от втората част на таблицата. Не очаквайте да направя много промени в състава си. Иван Цветков вкара два гола, след като влезе като резерва, така че явно не трябва да променям нищо. Шегувам се, разбира се, не смятам да казвам с какъв състав ще изляза.“