Малко повече от 24 часа, след като Левски остана без старши треньор заради оставката на Люпко Петрович, друго голямо име, ръководило "сините" призна, че са водени разговори с него. Това е Станимир Стоилов, който е на една точка от трета поредна титла на Казахстан. 

Мъри обаче отклони възможността да застане начело на столичния гранд в този момент, защото има договор с Астана за още една година. Освен почти сигурната титла, той се бори и за Купата на страната, а тимът му е и в групите на Лига Европа. 

"Водени са разговори с мен, в това няма нищо ненормално. Но аз си имам отбор и оттам-нататък всичко е спекулации. Не знам по какъв начин се намесва моето име с треньорския пост на Левски", сподели Стоилов пред БНТ. 

Той коментира оставката на Люпко Петрович, както и действията на ръководството на "сините". 

"В Левски ръководството, треньорите и феновете са като орел, рак и щука. Треньорската позиция е напълно обезценена. Не оценявам и постъпката на Люпко. Трябваше поне да изчака малко. Колкото са виновни ръководителите, толкова са виновни и треньорите", каза още наставникът на Астана.

"Когато няма резултати, треньорът си заминава, това трябва да е ясно. Треньорите поемаме всякакви видове ангажименти, без да знаем как да ги изпълним и после се чудим защо няма резултати", сподели още Мъри Стоилов.