„Ние имаме отбор и играем на максимум всеки мач. Нямаме класен играч, който да струва 5-10 милиона, но имаме отбор, който играе както трябва. Ако продължаваме така, ще е много добре. Със сигурност имаме сили за титлата, но ще е трудно. Най-вече заради отбора, който има класа и играчи – Лудогорец, но ние трябва да се откажем“, категоричен бе наставникът на Левски Люпко Петрович след успеха с 1:0 над Локомотив Горна Оряховица в 8-я кръг на Първа лига.

„Нашият противник Локомотив днес игра много добре. Имахме тежък мач. Всеки мач е тежък разбира се, а точно тези мачове са най-трудни за печелени. Доволен съм от защитата и вратаря, че не получихме гол. Важното е, че вкарахме гол. Имахме три-четири положения за гол, но не ги оползотворихме. Най-важното е, че продължаваме серията си и че взехме три точки“, заяви още Люпко Петрович.

„Има някои неща, които не ми допадат в играта и трябва да ги оправим. Всички трябва да играят възможно най-добре. Трябва всички да играят на ниво, а не само играчи като Пиргов, Сашо Александров, Де Ноойер, Веско Минев и т.н. Да, беше трудно срещу Локомотив, защото стояха добре на терена. Днес нападателят ни Баба нямаше ден. Повече беше в засада. Но и той има право на слаб мач. Важното е, че спечелихме и продължаваме напред“, коментира старши треньорът на Левски и добави:

„Аниете 3-4 дни не тренира и по принцип игричи, които са контузени като Краев, а и Аниене не искам да поставям като титуляри. Аниете влезе и добре се включи. Доволен съм. Допринесе точно за 2-3 важни акции. Направихме опасности за втори гол, но не успяхме да вкараме.“

„Дунав Русе е добър отбор. Умориха се за Купата и мисля, че това е причина за загубата им. Мисля, че Дунав ще играе против нас по друг начин и ние ще се подготвим за това. И не нямат толкова класни играчи, но имат отбор“, каза още Люпко Петрович.