Левски ще опита да отвори разлика на върха в Първа лига. Това ще стане, ако днес в последния мач от осмия кръг „сините“ успеят да победят Локомотив ГО. Мачът на практика ще се играе на неутралния терен в пловдивския парк „Лаута“ от 20 ч.

Ако хората на Люпко Петрович вземат трите точки срещу опашкаря от Горна Оряховица, то те ще дръпнат с три точки пред втория Дунав и с четири пред шампиона Лудогорец, който е с мач по-малко.

Очаква се във втория по големина град в България да се изсипе огромна агитка от "сини" привърженици. Затова горнооряховци ще разчитат на подкрепата на феновете на "черно-белите" запалянковци. 

Локомотив опита да съкрати дистанцията до своя град за това домакинство и да отдалечи „сините“ от София, но от БФС отхвърлиха възможността мачът да се играе в Разград.

Все пак горнооряховци ще разчитат новите именити попълнения като Генков, Джоман и Курьор, да съживят тима.

Този мач ще можете да наблюдавате от 20:00 часа директно в ефира на DIEMA SPORT, както и онлайн на нашата платформа GONG PLAY. За вас ще го следим минута по минута на GONG.BG, а ще можете да го слушате и в ефира на Дарик радио.