Георги Костадинов бе доволен от участието си при откриването на новата учебна година в 145-то ОУ "Симеон Радев" и съпътстващата инициатива за опазване живота на децата по пътищата. Той говори пред Дарик радио и за случващото се в Левски.

Георги Костадинов

източник: Валентин Грънчаров/Gong.bg

"Емоциите ни са положителни в такъв празничен ден", заяви Костадинов. "Радваме се,че станахме част от такава инициатива за безопасност на движението. Чрез нея ние, а и всички останали, трябва да си припомним, че сме отговорни за здравето на нашите деца."

"Всеки трябва да се замисля не само покрай тези мероприятия, а и по принцип. Виждаме каква война се води по пътищата. Надявам се ние да бъдем за пример и да имаме едно на ум преди да е станал инцидент", сподели халфът. 

Георги Костадинов

източник: Валентин Грънчаров/Gong.bg

Левски спечели четири поредни срещи, но последният мач бе много труден за "сините". Костадинов бе сменен и бе видимо ядосан. Как ще коментира мача в Бургас и състоянието на Левски?

"Да, бях ядосан", откровен е Костадинов. "По-скоро бях ядосан от факта, че нямах нужното време да помогна още на отбора. Това си е треньорско решение и аз се съобразявам с него. Не търсете никаква сензация. Най-важното бе, че победихме."

"Надявам се в следващия мач срещу Пирин да покажем играта, която показахме срещу Лудогорец, Верея и Славия и отново да победим категорично. Пирин са много добре организиран отбор, но ако покажем играта ни от споменатите ни мачове, то ще победим с голям резултат", сподели Костадинов.