Бившият нападател на Левски Валери Божинов пожела успех на Елин Топузаков в задачата му да води отбор занапред. Топчо, който беше в екипа на Люпко Петрович, застана начело на "сините" след изненадващата оставка на сърбина миналата седмица. 

"В Сърбия се говори много за Люпко, но това вече е минало. Не искам да влизам в детайли за него, моят любимец е треньор на Левски сега - Елин Топузаков. Много го уважавам, моят любимец като треньор е", заяви Божинов пред "Дарик" и продължи по адрес на Топчо:  

"Той е един голям треньор, просто трябва да му се даде възможност да се докаже. Той има нужда от феновете на Левски. Той е интелигентен човек, има потенциал да се развива. Пожелавам му от все сърце да стане шампион, защото Левски заслужава да стане шампион", сподели Божинов. 

Накрая той говори и дали има оферта за него и отново за престоя си на "Герена". 

"Засега няма нищо, ако има нещо черно на бяло като оферта, вие ще разберете първи. Чувствам се много добре. Това, което чувствам в Партизан, исках да ми се случи в Левски. Исках да съм лидерът, но ако човек си постави нещо като цел, ще го постигне. Ако си добре със здравето, винаги можеш да помогнеш", сподели Валери Божинов.